Mag ik me even voorstellen

Gerben van der Velden

 

Ik ben Gerben van der Velden.
Woon samen met mijn vriendin en samen hebben we twee kinderen.

Fotografie is een uit de hand gelopen hobby. In 1987 heb ik mijn eerste camera gekocht: een Minolta X300 met een 35-70mm lens. Vanuit boeken (die toen al oud waren) heb ik me de techniek aangeleerd. Vanuit dat moment is het eigenlijk fout gegaan... Een 2e body (X700) extra lenzen (24-35mm, 70-200mm, 50mm) om vervolgens over te schakelen naar een vol automaat met autofocus. Ondertussen zitten we al heel wat jaren in de digitale eeuw en in eerste instantie dacht ik dat de digitale fotografie de fotografie betaalbaar zou maken. Ik heb me nog nooit zo vergist. We zijn al 5 digitale body's verder... De tel betreffende het aantal lenzen wat ik in mijn bezit heb gehad ben ik al kwijt geraakt.

 

Helaas/gelukkig heb ik me nooit echt vastgelegd aan een bepaald genre om te fotograferen. Hoewel, enkele jaren (2009) geleden me vastbeten in virtuele 360° fotografie, en de laatste jaren meer in portret en groepsfoto's. Het werken met mensen is leuk en ik vindt het geweldig om samen met de opdrachtgever/model samen een idee te creëren en uit te voeren.

Fotografie is mijn passie waarmee vele uren gevuld worden.

Gerben van der Velden

Contact

 

Wilt u reageren op mijn website, of wilt u de mogelijkheden weten voor 360° foto's op uw website, neem dan even vrijblijvend contact met mij op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvraag portretfoto's

Kosten portretfoto's:

1e uur of een deel daarvan: 90 euro
Ieder volgend uur: 70 euro

Reiskosten:
0,10 euro per km, gerekend vanuit Geldrop

Betaling:
Voor levering

Planning:
Planning in overleg

Levering:
De foto's worden geselecteerd en voorbewerkt.
Deze selectie wordt in lagere resolutie (FullHD) met watermerk verstuurd ter inzage.
Hieruit kunt u uw keuze maken waarna de foto's definitief worden bewerkt en in hoge resolutie worden aangeleverd:
6 foto's digitaal in hoge resolutie (24 megapixel), vrij voor eigen gebruik.
Meer foto's ook mogelijk, prijs in overleg.

Mocht u uw foto's afgedrukt aangeleverd krijgen is dat natuurlijk ook mogelijk.
Foto's worden afgedrukt via een vaklab (Profotonet) en worden rechtstreeks naar u toegestuurd.
Prijzen en formaten op aanvraag.

Aanvraag panorama foto

Wilt u ook een 360x180 panorama foto, of eventueel een complete virtuele tour? Dat is mogelijk. Hoogwaardige virtuele 360 panorama foto's welk werken op zowel computers als iPad. Losse opnamen of als tour, het is allemaal mogelijk en zeker niet duur.

Let op! Er zijn vele aanbieders in de markt, waarvan het gros mooie, professionele beelden leveren. Maar een steekproef op het internet leert dat heel veel aanbieders beelden leveren die niet ondersteund worden op de iPad!

Ik lever de beelden aan in zowel Flash als HTML welke ondersteund worden door alle actuele browsers en iPad.

Intergratie van de beelden in uw webpagina is gemakkelijk.  Ik kies voornamelijk als beeldvullende weergave, maar opname in Joomla, Wordpress en dergelijke is geen enkel probleem.

Kosten panorama foto:

Opstartkosten: 20,00 euro
1 - 3 foto's: 40,00 euro per positie
4 - 9 foto's: 35,00 euro per positie
> 10 foto's: 30,00 euro per positie

Reiskosten:
0,10 euro per km, gerekend vanuit Geldrop.

Standaard kan een virtuele positie niet geheel naar onderen bekeken worden, hiervoor moeten de foto's extra bewerkt worden.
Hiervoor wordt 5 euro per positie gerekend.

Betaling:
Bij het maken dienen de reiskosten en de opstart kosten voldaan te worden.
Hierna krijgt u de panorama foto's toegeleverd. De geldigheid van deze foto's is 4 weken, ingaande van de dag van verzending. Na deze 4 weken kunnen de foto's niet meer gebruikt worden. Na het ontvangen van het resterende bedrag ontvangt u de foto's zonder tijdslimiet en mag u de foto's gebruiken op uw website.

Planning:
Planning en levering in overleg.

Werkzaamheden:
Het maken van de foto's is maar een heel klein gedeelte van het werk. Voor een panorama worden er minimaal 6 tot 8 foto's gemaakt welke aan elkaar gemonteerd worden tot een positie. Na het monteren worden de oneffenheden verwijderd en de onder- en bovenkant gemonteerd. Hierna is de foto gereed voor omzetting naar een virtuele panorama foto. Het maken van de foto's is maar een fractie van het maken van de panorama.
Meerdere van deze posities vormen samen een tour vormen waar men doorheen kan navigeren.

Op Lokatie

Het maken van de foto's is maar een heel klein gedeelte van het werk. Voor een panorama worden er minimaal 6 tot 8 foto's gemaakt welke aan elkaar gemonteerd worden. Na het monteren worden de oneffenheden verwijderd en de onder- en bovenkant gemonteerd. Hierna is de foto gereed voor omzetting naar een virtuele panorama foto. Het maken van de foto's is maar een fractie van het maken van de panorama.

Meerdere van deze foto's kunnen samen een tour vormen.

Visitekaartje